Specialist In Led Verlichting - Hoge Kwaliteit

Gepubliceerd mrt. 23, 22
6 min read

Led Lamp Aanbiedingen

Met een zacht licht creëert u eenvoudig een sfeervolle ambiance terwijl fel licht vooral handig is voor werken of lezen. Voor led lampen geldt dat de varianten van 220 en 230 volt in de meeste gevallen ook dimbaar zijn. We raden u aan om bij de inbouwspot van uw keuze te kijken of deze dimbaar is.

Jouw Groothandel In Led-verlichtingLed Inbouwspots - Online Bestellen

Inbouwspots voor buiten Plaats inbouwspots buiten onder een overkapping om licht te creëren in de zomer. Dankzij de spots kunt u extra lang buiten zitten en zelfs in alle rust een boek lezen. Verder zijn inbouwspots ook ideaal om buiten naast de voordeur te plaatsen of in tegels. Bij dit laatste verlicht u de tuin vanaf de grond of vanaf de wanden, hetgeen een bijzonder effect geeft.

Led Verlichting Strips

LED spots bestaan er in verschillende varianten, maten en prijzen - inbouwspots. Wij van bieden LED spots aan met verschillende fittingen en wattages. GU10 LED spots, MR16 LED spots 12W, G4 en G9 LED spots. Deze spotjes van LED zijn het meest populair en worden vaak zowel thuis als op kantoren gebruikt samen met inbouw armaturen.

Vervang uw huidige halogeen spotjes direct 1 op 1 met onze LED spots. U heeft niks extras nodig. Door uw halogeen spotjes te vervangen bespaard u met LED spots tot wel 90% in energieverbruik. Daarnaast gaan onze spotjes veel langer mee dan normale spots. Onze spots met LED hebben namelijk een minimale levensduur van 30.

Led Dimmer

Daarnaast bieden wij altijd 3 jaar garantie bij normaal gebruik.

LED inbouwspots behoren tot de groep woonkamerverlichting. Net als bij andere LED-lampen wordt het licht in de spot gegenereerd met LED's om energie te besparen. Moderne LED-technologie genereert niet veel warmte, waardoor inbouwspots ideaal zijn voor indirecte verlichting in interieurs. Ze worden geïnstalleerd in holtes of verlaagde plafonds en worden daarom vaak geïntegreerde verlichting genoemd.

Nederlandse Importeur En Groothandel Van Led

Led Strips KopenToepassingen Led Verlichting

Welke soorten LED-inbouwspots zijn er? Als u op zoek bent naar LED inbouwspots, dan moet u rekening houden met de ruimte waar u deze wilt plaatsen. Binnensports bijvoorbeeld zijn niet geschikt voor buiten, en keukenspots zijn weer niet geschikt voor in de badkamer. Zo heeft u de keuze uit: Waar moet u op letten bij het kopen van LED inbouwspots? Prestaties en licht Voldoende helderheid (aantal lumen) Lichte kleur (enkele kleur of gekleurd) Wittint: koel wit, warm wit, daglicht wit Type verlichting: uitgebreid of gericht Het juiste model Compatibiliteit van de lampen met bestaande intelligente lichtregeling De juiste vorm (panelen, spots, wand- of plafondlamp) Inbouwdiepte van de lampen Met transformator of zonder IP-standaard: installatielocatie (vochtige ruimtes) Functies Dimbaar Zwenkbaar Indirecte lichtopening Bestuurbaar via app of via Bluetooth RGB Onze praktische tip: controleer de lichtsfeer Nu kunt u uw individuele lichtsfeer nog gemakkelijker regelen met de app of Bluetooth.

Om erachter te komen welke inbouwdiepte u heeft, meet u de afstand tussen de contactrand van het plafond of de muur en het hoogste punt van de LED-inbouwlamp, die zich meestal op de fitting bevindt. LED inbouwspots met inbouwdieptes van 0,5 cm tot 28 cm zijn verkrijgbaar in de Conrad online shop.

De Online Led-groothandel Voor Al Uw Led-verlichting

Dus zodra je inbouwspotjes gebruikt die een te lage spanning hebben. Zorg er bij het afzonderlijk kopen van LED-downlights en transformatoren voor dat de parameters van beide modellen overeenkomen. LED-inbouwspots waarvoor een transformator nodig is, zijn al bij de levering inbegrepen. Wil je jezelf de transformator besparen, dan kan je bijvoorbeeld LED inbouwspots kopen op basis van 230 V.

InbouwspotjesLed Panelen 30x120

In deze gevallen heeft u echter speciale LED inbouwspots met spatbescherming nodig. Let bij aanschaf van de LED inbouwspot op voldoende bescherming (IP44). Hoe monteer ik LED inbouwspots? Om een LED inbouwspot correct te monteren, bereidt u eerst de opening in de gipsplaatwand voor of snijdt u de lampopening met een gatenzaag uit de panelen.

Led Panelen Groothandel

Heeft u een ingebouwde LED spot met trafo - sluit deze dan nu aan en sluit elke lamp er individueel op aan. De lamp wordt van buitenaf in het afgewerkte plafond gemonteerd. Pas aan het einde steekt u de lampen in (LED inbouwspots). Bekijk in ieder geval de montage-instructies die bij uw LED inbouwspot geleverd worden.

Bij LED inbouwspots is dit echter slechts in beperkte mate van toepassing, aangezien deze veelal worden gebruikt voor indirecte verlichting. In veel gevallen wordt het flikkervrije LED-licht als prettiger ervaren. Kunnen LED inbouwspots worden gedimd en wat zijn de voordelen? Ja. Dimbare LED-downlights zijn gemarkeerd. Dimmen bespaart enerzijds elektriciteit en creëert anderzijds unieke lichtsferen die volledig kunnen worden aangepast aan individuele wensen.

Led Inbouwspots - Online Bestellen

Heeft u ook moeite met het kopen van de juiste LED inbouwspots voor uw veranda, badkamer of woonkamer? U bent aan het verbouwen, een nieuwe overkapping aan het maken of een kamer aan het renoveren en moet nu verlichting kiezen. Op internet ziet u veel verschillende aanbieders voorbij komen die verlichting verkopen (kantoor verlichting).

Dé Online Groothandel In Lampen, ArmaturenLed

U ziet dure en goedkope spots, maar weet niet wat voor uw situatie de beste keuze is. Het laatste wat u wilt is de LED spotjes inbouwen en dan merken dat u de verkeerde keuze heeft gemaakt. Wij begrijpen uw probleem! Het laatste wat wij willen is, dat u de verkeerde keuze maakt.

Verlichting

Inbouwspots zijn er voor uw huis, tuin of veranda. Om te bepalen welke LED inbouwspots u moet kiezen, is het noodzaak om te weten waar u de spots wilt monteren. Voor iedere situatie zijn er andere spots nodig. Verlichting. Stel u heeft inbouwspotjes nodig voor in uw woonkamer. Bij die spots moet u op andere specificaties letten dan bij spotjes voor in uw badkamer of voor onder uw veranda.

U zult moeten bepalen hoe u de spotjes wilt bedienen, welke IP-waarde de spots moeten hebben, welke afmetingen de spots moeten hebben en of de spotjes kantelbaar en dimbaar moeten zijn - LED - spots. Als u LED inbouwspots dimbaar wilt moet u ervoor zorgen dat u ook een LED dimmer dient te bestellen op onze webshop.

Led Panelen 30x120

De IP-waarde van een LED inbouwspot Wanneer u gaat zoeken naar LED inbouwspots kunt u al snel zien dat er onderscheid gemaakt wordt tussen led verlichting uitgedrukt in IP waarden. IP staat voor International Protection. Het geeft aan in hoeverre uw spot is beschermd tegen water en stof. Achter de letters IP staan altijd twee cijfers.

Aan het tweede cijfer kunt u aflezen hoeveel water uw spot kan verdragen. Des te hoger de IP waarde van de LED spot, des te beter de spot bestand is tegen stof en water. LED inbouwspots met een IP65 waarde zijn bijvoorbeeld erg geschikt voor gebruik in de badkamer (kantoor verlichting). Maar voor uw woonkamer zijn LED spots met IP20 waarde goed genoeg. LED strips.

De Voordeligste Led Winkel

Ledpaneelgroothandel

Address: Schurenbergweg 5a, 1105 AP Amsterdam, Nederland
Phone: +31202600008
Email: info@ledpaneelgroothandel.nl
spots


IP 20 = Deze spot is geschikt voor in uw slaapkamer, woonkamer of op een andere plek waar het niet vochtig is. Plaats spots met een IP20 waarde, dan ook enkel in een droge ruimte. Verder is de spot beschermd tegen aanraking met uw hand of vinger. IP 44 = Deze spots zijn in beperkte mate beschermd tegen stof en vocht.

Navigation

Home

Latest Posts

10 Minuten Douchen Hoeveel Water

Published May 06, 22
6 min read

Douchetimer

Published May 04, 22
6 min read

Organza Op Rol

Published Apr 20, 22
6 min read